CITIRE

Un român a dezvoltat o afacere inedită: ceștile de...

Un român a dezvoltat o afacere inedită: ceștile de cafea comestibile

Nu e un secret că românii sunt mari iubitori de cafea, dar şi că avem responsabilitatea de a proteja mediul înconjurător, aşa că Iosif Molnar a introdus pe piaţa din România o inedită metodă occidentală de a savura cafeaua.

Ultimele date făcute publice de Euromonitor arată că în 2017 valoarea pieţei de cafea din ţara noastră a ajuns la 1,4 miliarde de lei, în creştere faţă de anii precedenţi. Cu toate acestea, mulţi români preferă cafeaua de la automate, metodă deloc prietenoasă cu mediul înconjurător, ţinând cont că, anual, milioane sau poate zeci de milioane de peturi de carton şi plastic sunt aruncate la coşul de gunoi. Pentru a combate acest fenomen îngrijorător, un român a introdus în ţara noastră o metodă mai dulce şi mult mai prietenoasă cu mediul – ceştile de cafea comestibile şi linguriţele din biscuite. Metoda este una occidentală, pusă la cale de un grup de mari branduri producătoare de cafea.

sursa: radiosud.ro

„Schimbarea pleacă din noi şi este foarte uşor să avem grijă de mediul înconjurător, totul este să ne dorim cu adevărat şi să conştientizăm cu adevărat că aşa nu se mai poate. Marile branduri de cafea au înţeles importanţa conservării mediului înconjurător şi, în acest sens, au creat ceştile de cafea comestibile, dintr-o napolitană specială, acoperite cu o glazură fină de ciocolată belgiană, o soluţie prietenoasă cu natură şi extrem de gustoasă pentru iubitorii de cafea şi nu numai.

După succesul pe care l-am avut în România cu această metodă inedită, am adăugat la pachet şi delicioasele linguriţele din biscuite, pentru a aduce o notă de eleganţă”, declară Iosif Molnar, directorul magazinului Kafferoma, care a introdus pe piaţa din România inedita metodă de a savura cafeaua, potrivit adevărul.ro

sursa: ZiarulNational.md

Ceştile comestibile de cafea şi linguriţele din biscuite sunt potrivite pentru oricine, fie că aleg să le consumi cu un espresso aromat, să le deguste cu coniac sau crème de wisky sau să le savureze cu îngheţata  preferată, acestea reprezintă o invenţie inedită atât pentru noi cât şi pentru mediul înconjurător. Antreprenorul îi invită pe toţi să încerce aceste delicioase invenţii şi să îşi răsfeţe simţurile în fiecare zi.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.