23 iunie 2024, 20:06

Visezi să-ți plimbi iubita într-o decapotabilă roșie? Un american și-a îndeplinit visul la 107 ani

Un american în vârstă de 107 ani a reușit să demonstreze întregii lumi că dragostea nu are vârstă și că nu este niciodată prea târziu pentru a face ca visele să devină realitate. Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Joe Newman fost aceea de a-și plimba logodnica, în vârstă de 99 de ani, cu o decapotabilă roșie. Îndrăgostiții sunt protagoniștii unui videoclip publicat de „Inside Edition”, conform Digi24. 

Joe Newman s-a născut în anul 1913, la doar un an de la celebrul naufragiat al Titanicului. Întreaga viață și-a dedicat-o îngrijirii persoanelor cu tulburări de dezvoltare, iar împreună cu soția sa, acum decedată, au schimbat o mulțime de destine prin grija și ajutorul lor.

La 100 de ani, Joe a considerat că e nevoie de o schimbare în cariera sa, așa că a decis să intre în cursa pentru un loc în Congres ca reprezentant al regiunii Sarasota din Florida. Însă, întreaga sa viață a dorit să conducă o decapotabilă roșie, iar acum visul i s-a împlinit.

Așa se face că Joe Newman a reușit să cumpere mașina de la medicul său, care l-a ajutat să își împlinească visul. Noua logodnică a bărbatului, Anita Sampson, are 99 de ani și mărturisește că: „De obicei ţin ochii închişi când urc cu el în maşină”.

Bărbatul a mai fost întrebat de jurnaliști și care este secretul longevității sale, iar acesta a afirmat faptul că a făcut tot posibilul să se mențină în formă atât fizic cât și psihic.

Sursă Foto: .mediafax.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol