19 aprilie 2024, 5:32

Alain Delon, din nou în lumina reflectoarelor după retragerea din viața publică

Problemele de sănătate l-au îndepărtat pe Alain Delon din viața publică. Acum, la 85 de ani, starul francez își pregătește revenirea printr-un interviu pentru un canal tv.

În urmă cu doi ani Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular şi a avut o „uşoară” hemoragie cerebrală în vara lui 2019.

S-a recuperat în Elveţia şi de atunci nu a avut nicio apariţie publică, cu excepţia câtorva mesaje publicate pe Instagram de copiii săi Anthony, Alain-Fabien şi Anouchka.

Acum însă își pregătește reîntoarcerea în lumina reflectoarelor. El va acorda un interviu-maraton prietenul său Cyril Viguier, prezentator al Grand Journal de pe TV5 Monde, anunţă cotidianul Le Journal de Dimanche.

Potrivit săptămânalului, actorul în vârstă de 85 de ani va acorda un „interviu-fluviu” în care va vorbi despre actualitate – „pandemie, suburbii, Macron, MeToo”. Posibil și despre prima sa soție, Nathalie, care  a decedat la începutul anului. Deși, se știe, actorul este extrem de rezervat în privința vieții sale private.

El va aborda şi probleme din viaţa, cariera sa şi va vorbi despre cel mai recent proiect de cinema. Acest interviu foarte aşteptat va fi difuzat în iunie.

Una dintre surprizele actorului ar putea fi producția Marco Polo, filmată în 1962 și regizată de Christian-Jaque, dar care nu a fost până acum complet montată și oferită publicului.

Conform IMDB, ultimul rol în cinema al lui Delon a fost în 2019. El a jucat în „Toute ressemblance”, primul film al lui Michel Denisot, o comedie despre culisele unui jurnal televizat.

În ultimii 15 ani, Delon a jucat prea puțin, o apariție remarcabilă fiind cea a lui Cezar în blockbuster-ul  „Astérix aux Jeux Olympiques”. Ave moi!

Citește și:

A murit prima soție a lui Alain Delon, Nathalie. Femeia pentru care EL a părăsit-o pe Romy Schneider


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol