4 martie 2024, 19:52

Astăzi, la Cluj-Napoca, Piața Unirii: concert Turetsky Choir și Soprano

Sâmbătă, 26 iunie, începând cu ora 19:30, vocile celebrilor muzicieni ruși TURETSKY CHOIR și SOPRANO vor răsuna în Piața Unirii din Cluj-Napoca într-un concert impresionant care face înconjurul lumii – „UNITY SONGS”.

La acest eveniment, spectatorii beneficiază de acces gratuit în baza locurilor rezervate online pe Eventim.ro și prin respectarea regulilor și condițiilor impuse de autorități cu privire la organizarea și desfășurarea evenimentelor în aer liber (detaliate mai jos).

Concert Turetsky Choir și Soprano

Concertul va avea o durată de o oră și jumătate și va cuprinde cele mai îndrăgite melodii din repertoriul muzicii rusești: de la preferatele tuturor, precum „Katyusha” și „Smuglyanka Moldavanka”, până la muzica legendară „Alarm Bells of Buchenwald” sau „What Do You Know About War”.

De asemenea, în semn de apreciere pentru țara gazdă a evenimentului, artiștii vor interpreta și melodii în limba națională.

TURETSKY CHOIR este primul grup vocal din lume a cărui rază vocală se întinde pe patru octave și jumătate. Cu un repertoriu variat și o energie incredibilă, artiștii fascinează audiența prin ușurința cu care trec de la un stil muzical la altul,  de la muzica clasică la rock, de la pop la operă sau chiar de la jazz la marile hituri.

Până în prezent au avut peste 6000 de apariții pe scenă, concertele fiind întotdeauna sold-out, și au în repertoriu peste 1000 de compoziții muzicale.

SOPRANO – combină toate tipurile de voci muzicale feminine, de la cea mai înaltă (soprană) la cea mai joasă (mezzo).

Fiecare solistă are propriul stil de canto: de la genul de muzică academică la folk și de la pop la jazz. Artistele grupului SOPRANO cântă, de asemenea, la diferite instrumente muzicale (vioară, saxofon, clape), a cappella și cu acompaniament instrumental (pian, chitară, tobe).

CONDIȚII DE ACCES – CONCERT „ UNITY SONGS”

Concertul „UNITY SONGS” se va desfășura sâmbătă, 26 iunie 2021, de la ora 19:30, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. În conformitate cu regulile și condițiile actuale, impuse de pandemia virusului Covid-19, organizatorii vor asigura măsurile de igienă și distanțare.

Accesul publicului în locație se va face, în limita locurilor disponibile, între orele 18:00 – 19:30, pe baza invitației electronice obținute în urma rezervării efectuate pe Eventim.ro și, prin prezentarea unui document din care să reiasă că este respectată una dintre condițiile de mai jos:

  • vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2 (10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
  • rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;
  • rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 72 de ore;
  • persoane care se află în perioada cuprinsă între a-15-a și a 19-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • minorii vor fi exceptați de la prezentarea acestor dovezi medicale, dar cei cu vârsta de peste 5 ani vor fi obligați să poarte mască;

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol