9 mai 2021, 22:58

Autoritățile suspendă zborurile către un paradis exotic

Creșterea numărului cazurilor de Covid-19 a dus la suspendarea zborurilor comerciale de pasageri spre Mauritius.

Autoritățile au luat această hotărâre până la jumatatea lunii martie.

În această perioadă, Air Mauritius va putea transporta pasageri, având ca punct de plecare Mauritius, dar niciun pasager nu va putea fi transportat spre Mauritius, informează airlinestravel.ro. Măsurile sunt aplicate inclusiv pentru Insula Rodrigues. Zborurile cu plecare din Mauritius, inclusiv spre Rodrigues, nu sunt afectate. Școlile vor fi închise începând cu 8 martie, informează khaleejtimes.com.

Ministrul Sănătății din Mauritius, Kailesh Jagutpal, afirmă că hotărârea s-a luat pentru a oferi ministerului momente de respiro în timp ce se lansează programul de vaccinare pentru populație.

Campania de vaccinare în masă a început de luni, 8 martie, după ce s-au vaccinat lucrătorii din domeniul sănătății și persoanele în vârstă.

Cine dorește o vacanță în Mauritius în această perioadă nu are o idee tocmai bună. Carantina rămâne obligatorie până pe 31 mai pentru toate persoanele care intră în țară. Autoritățile au ușurat în mare parte măsurile restrictive în ultimele luni.

Persoanele cu o posibilă expunere la COVID-19 sunt supuse unei carantine de 14 zile la o unitate aprobată de guvern. Persoanele fizice trebuie să poarte măști în transportul public; serviciile și afacerile neesențiale rămân deschise, sub rezerva respectării reglementărilor de sănătate legate de boli.

sursa foto: andbeyond.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.