23 iunie 2024, 21:52

Care sunt beneficiile dietei cu limonadă

Dieta cu limonadă şi sirop de arţar te ajută să pierzi rapid în greutate, rezultatele începând să se vadă încă din primele două săptămâni. Totodată, elimină toxinele dăunătoare din organism. Iată de presupune!

Eficiența dietei cu limonadă

Graţie ingredientelor din care o prepari – suc proaspăt de lămâie, apă, piper cayenne şi sirop de arţar, limonada este considerată a fi una dintre băuturile cele mai recomandate în diete, având un beneficiu în plus- acela de a face minuni prin curăţarea organismului de toxine dăunătoare, în special în regiunea colonului.

Paşi de urmat 

Bea dimineaţa, la prânz si seara cel puţin un pahar de limonadă, urmând ca din prima zi să eviţi consumarea oricărui aliment solid, introducând treptat în dietă alimente care să nu cumuleze mai mai mult de 600 de calorii pe zi. Pe durata celor 10 zile de dietă, organismul va utiliza celulele adipoase ca surse de energie pentru realizarea funcţiilor necesare.

sursa: insurancejournal.com

Beneficii

Consumul acestei băuturi răcoritoare te ajută să previi o serie de boli printre care se numără tulburările de auz, accidentul vascular cerebral și atacul de cord. Grație conținutului ridicat de vitamina C, lămâile sunt sunt o sursă excelentă de antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi. Siropul de arțar este o sursă bună de mangan – necesară celulelor producerii de energie necesară pentru buna funcționare a sistemului nervos, dar și de calciu – care previne apariția accidentului vascular cerebral și a hipertensiunii arteriale. Ardeiul iute protejează organismul împotriva răcelii și a gripei, contribuie la buna funcționare a digestiei și previne apariția migrenelor.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol