20 iunie 2024, 3:33

Carnea și amorul: De ce consumatorii de salate au o viață amoroasă mai bună

Tot mai mulți oameni renunta la consumul de carne. Motivele sunt diferite: sănătatea, mentalitatea, un trend mondial care ia amploare.

Un studiu realizat de portalul de alimentație ”nu3” arată că tocmai acești oameni sunt cei mai mulțumiți de viața lor sexuală.

Conform netmoms.de, din totalul de 1080 de intervievați, 72% dintre vegani au susținut că sunt mulțumiți și foarte multumiți de viața lor sexuală.

O treime dintre aceștia (33%) au subliniat că nu ar intra niciodată într-o relație cu parteneri care nu au același stil de alimentație cu al lor.

Persoanele care pun accentul pe o alimentație cu conținut redus de calorii (Low Carb) au parte de relații mai lungi (76%) și 57% sunt mulțumiți de viața lor sexuală.

Astfel se pune întrebarea legitimă dacă să renunțăm la consumul de carne.

“Este adevărat că oamenii care se hrănesc conștient se simt mai bine în pielea lor și au o aură pozitivă, care îi face mai atractivi și îi ajută să atingă o viață sexuală de calitate”, arată sursa citată.

”Studiul nu oferă garanții că, în cazul care renunțăm la carne, vom avea o viață sexuală mai bună.

El ne transmite că trebuie să ne hrănim în așa fel, încât să ne simțim bine în corpul nostru, fiindcă cei care au părere pozitivă despre corpul lor sunt și parteneri de sex mai buni, indiferent că sunt raw-vegani, vegetarieni sau iubitori de carne”, mai adaugă sursa citată.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol