Toxiinfectiile alimentare apar in urma consumului de alimente contaminate cu bacterii patogene sau toxinele acestora, virusuri sau paraziți. În prezent, se consideră că primii cinci...
Mai mult de 100.000 de persoane din Statele Unite au devenit peste noapte alergice la carnea roșie începând din 2010 din cauza unui sindrom ciudat...
Pâinea, laptele, carnea, brânza și alte zece alimente de bază se vor ieftini în următoarele trei luni. Guvernul a aprobat ordonanța care limitează adaosul comercial...
La cei mai mulţi pacienţi diagnosticaţi cu diabet, această afecţiune se asociază şi cu hipertensiune arterială, cu un nivel crescut al grăsimilor din sânge sau cu...
”De acord cu alimentele cultivate în laborator, atâta timp cât respectă standardele noastre nutriționale”. Așa poate fi rezumat discursul lui Stefan De Keersmaecker, purtătorul de...
Nu mai este nicun secret că Israelul deține recordul de inovații pe această planetă. Cu ce vor impresiona de această dată? Fripturi şi alte produse...
Tot mai mulți oameni renunta la consumul de carne. Motivele sunt diferite: sănătatea, mentalitatea, un trend mondial care ia amploare. Un studiu realizat de portalul...
Decizie fără precedent: în Olanda, orașul Haarlem, situat la vest de Amsterdam, plănuiește să interzică majoritatea reclamelor la carne în spațiile publice. Potrivit site-ului de știri BBC,...
O nouă premieră a fost realizată de oamenii de știință. Aceștia au descoperit contaminarea cărnii de vită și de porc cu microplastic, care a fost...
Un studiu realizat de InfoCons arată câtă carne conțin, de fapt, crenvurştii. Pe baza etichetelor se arată că în compoziția crenvurştilor de pui se află...