Un studiu realizat de InfoCons arată câtă carne conțin, de fapt, crenvurştii. Pe baza etichetelor se arată că în compoziția crenvurştilor de pui se află...
Procesul trebuie să fie competitiv din punct de vedere al costurilor cu industria cărnii....
Cel mai mare procesator de carne din lume a fost vizat de un atac cibernetic. Consecințele s-au resimțit imediat, compania oprind abatoarele din mai multe...
Echipa a petrecut aproximativ un deceniu colectând dovezi....
Un studiu realizat de World Wide Fund for Nature (WWF) în Germania arată că reducerea consumului de carne are un impact semnificativ asupra emisiilor de...
În restaurantele din Singapore se servește deja un meniu cu trei feluri de mâncare produsă fără sacrificarea animalelor. Puiul de cultură a fost cultivat în bioreactoare, similare cu...
Cererea pentru alternative la carnea obişnuită este în creştere pe fondul îngrijorărilor consumatorilor cu privire la starea de sănătate, bunăstarea animalelor şi mediul înconjurător. Mai...
Un studiu arată la ce riscuri se expun persoanele vegane. Potrivit acestuia, persoanele vegetariene și vegane ar putea prezenta un risc mai mare de fracturi...
Un start-up inedit a fost gândit de israeleni. Este vorba despre o inițiativă care ar putea produce carne proaspătă pe Lună sau pe planeta Marte,...
Din păcate, nu este pentru prima oară când studiile ajung la o asemenea concluzie. Subiectul revine în mod regulat pe blogurile de sănătate și în...