13 august 2020, 14:21

Cine este cea mai cunoscută româncă din SUA?

Cel mai probabil, citind titlul vă gândiți că cea mai cunoscută româncă din Statele Unite ale Americii este Nadia Comăneci, ceea ce nu ar fi deloc neadevărat. Însă, cu siguranță mai toate persoanele pasionate de îngrijire și make-up au auzit de Anastasia Soare, poate chiar mai mult decât știm noi, aici în România.

Regina sprâncenelor

Așa este cunoscută românca Anastasia Soare. Născută în Constanța, pasiunea pentru frumos s-a observat de când era mică, fiind pasionată de stilul de artă grecesc, roman si bizantin. A lucrat la atelierul de croială al părinților, unde Anastasia a observat proporțiile corpului uman. A studiat arhitectura, ingineria, desenul și matematica, iar îmbinând toate acestea cu talentul artistic, s-a pregătit ca estetician, iar apoi a plecat cu familia în California, Statele Unite ale Americii, se arată pe varianta românească a site-ul oficial al brandului dezvoltat de ea.

După ce a lucrat la mai multe saloane din Beverly Hills și a început să-și dezvolte tehnici proprii, iar in 1997 își deschide propriul salon. De acolo restul este istorie. Acum, după 20 de ani, Anastasia Soare deține peste 75 de studiouri de sprâncene, doar în SUA. Afacerea ei a început să se dezvolte și înspre Asia, deschizând peste 15 saloane în Japonia.  De asemenea, expansiunea se face și către Australia, Mexic, dar și Europa. În România sunt deschise patru saloane, unul în Constanța și celelalte în București.

[Sursă foto: youtube.com]

Gama de produse Anastasia Beverly Hills

Afacerista româncă nu s-a oprit doar la a deschide saloane de înfrumusețare, ci în urma cererilor, și-a lansat propriul brand de produse cosmetice și de make-up.

Gama Anastasia Beverly Hills se vinde în mii de bucăți din întreaga lume, iar la lansarea primului kit de conturare al feței, produsul era sold-out în mai puțin de o oră.

Unele dintre cele mai faimoase vedete de la Hollywood merg la saloanele ei, iar cei mai cunoscuți make-up artiști îi promovează produsele, astfel Anastasia Soare este cunoscută drept Regina Sprâncenelor.

Anastasia este una dintre femeile de afaceri care au reușit cu multă ambiție și muncă să se impună într-un domeniu și într-o țară deja saturată de beauty guru. Ea a devenit un model pentru multe persoane și reprezintă cu succes România în întreaga lume.

[Sursă foto: anastasiabeverlyhills.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.