16 iunie 2021, 20:25

De ce este cântarul de bucătărie cel mai bun instrument de dietă

Începerea unei diete are adesea o curbă de învățare, mai ales atunci când vine vorba de numărarea caloriilor și cântărirea dimensiunii porțiilor. Aflați cum vă poate ajuta un cântar de bucătărie în acest proces.

Dacă țineți o dietă, urmăriți porțiile și caloriile. O modalitate excelentă de a vă menține sincer este să folosiți un cântar de bucătărie. De ce? Deoarece mulți oameni consumă în mod normal porții care sunt mult mai mari decât cantitățile recomandate. Un cântar de bucătărie vă învață să controlați porțiile și vă împiedică din a mânca mai mult decât ați planificat.

Un cântar poate fi utilizat pentru orice plan de masă sau dietă care specifică dimensiunea unei porții în grame. Un sondaj efectuat pe mai mult de 6.000 de adulți a arătat că persoanele care și-au măsurat mâncarea au avut mai mult succes în a slăbi și a menține kilogramele departe decât cei care nu au făcut asta.

Cântarul de bucătărie: Cum funcționează

Când începeți o dietă, cântărirea alimentelor este o parte importantă din a învăța despre dimensiunile corecte de servire. Un cântar de bucătărie pentru alimente vă va arăta că porția pe care ați crezut-o că este de 200 g poate cântări de fapt 500 g. Acesta este genul de greșeală care v-ar putea deraia dieta.

Un cântar alimentar este unul dintre instrumentele de măsurare de care veți avea nevoie și poate fi folosit pentru carne, brânză, paste fierte, orez, fructe, legume și multe altele.

În general, vă veți măsura mâncarea după ce este gătită. Cu toate acestea, un cântar de bucătărie poate fi de asemenea util dacă pregătiți mesele folosind planuri de masă sau rețete care specifică anumite greutăți de ingrediente.

Cântarul de bucătărie: calcularea dimensiunilor porției în timp ce mâncați în oraș

Ați putea lua cântarul cu dvs. în oraș, însă ar trebui să știți că există anumite comparații vizuale care pot ajuta la recunoașterea cantității servite în farfurie. De exemplu, o porție de carne este de dimensiunea unui pachet de cărți, iar o porție de paste ar trebui să încapă în palma mâinii dvs.

Dacă folosiți frecvent un cântar de bucătărie acasă, vă veți obișnui treptat cu aspectul și dimensiunea corectă a porțiilor. Datele arată că expunerea la dimensiuni corecte de servire îi ajută pe oameni să facă alegeri mai bune și în restaurante.

Cântarul de bucătărie: alegerea celui mai bun model

Cântarele de bucătărie variază de la un bol mic pe o bază din plastic până la cântare metalice de modă veche, cu greutăți, la cântare digitale scumpe și programabile, care vă pot oferi informațiile nutriționale complete pentru fiecare dimensiune de porție.

Cel mai bun cântar de bucătărie pentru dvs.:

● Se încadrează în bugetul dvs.
● Are numere pe care le puteți citi cu ușurință
● Are o ceașcă sau un castron suficient de mare pentru a conține mâncarea pe care trebuie să o cântăriți
● Este ușor de curățat și depozitat

Utilizarea unui cântar pentru alimente, chiar dacă în cele din urmă încetați să o mai folosiți, vă poate ajuta să aflați mai multe despre dimensiunile corecte de servire, ceea ce reprezintă o investiție bună în planul dvs. de scădere în greutate și de gestionare a greutății pe termen lung.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.