19 iunie 2022, 5:42

Danor Ionescu: „Am imprimat o cultură organizațională la angajații din 42 de firme diferite”

După Iași, emisiunea „Ediția de Dimineață” a ajuns la Sibiu și-l are ca invitat pe Danor Ionescu, directorul unei companii de transport înființate acolo, în urmă cu zece ani.

Urmăriți aici întreaga emisiune din 21 noiembrie, moderată de Lucian Mîndruță, de la Digi 24, ora 10:30:

Zilnic, el se întâlnește pe traseele de pe Valea Oltului cu zeci de colegi din transporturi. A început atunci cu câteva mașini de livrare, iar acum a ajuns la 200 de tiruri și 500 de mașini. A ales Sibiul pentru că era în centrul de interes comercial. Prin intermediul unei rețele de 42 de parteneri, se efectuează în fiecare noapte transporturi.

Danor Ionescu vine din domeniul vânzărilor. La un moment dat, a avut oportunitatea de a aduce o franșiză din Marea Britanie în România. A înființat firma la Sibiu, dar conceptul este adus din străinătate și se numește: „transport expres și distribuție de marfă paletizată”.

Nu toate mașinile aparțin companiei sale, ci partenerilor. Pentru a selecta firmele cu care lucrează, aplică un sistem de selecție riguros, cu mai multe paliere.

„Am construit o cultură organizațională clară, acum zece ani, cu norme scrise și nescrise – corectitudine, a nu ascunde adevărul. Performanța a fost să imprimăm această cultură la angajații din 42 de firme diferite”, a spus Danor Ionescu.

Ca mulți alții din domeniul transporturilor, și Danor se plânge de starea drumurilor din România și de viteza medie mică a camioanelor, comparativ cu cea din alte state europene. Pe de altă parte, și importul containerelor din China se fac acum tot mai greu – durează mai mult, costă mai mult și sunt mai multe daune.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol