19 mai 2024, 23:23

Est European Comic Con a fost amânat. A doua oară

Est European Comic Con a fost amânat. Pentru a doua oară. Să vedem detaliile.

Ediția trebuia inițial să aibă loc la începutul lui iunie, la București (Romexpo), apoi a fost amânată pentru 3-6 decembrie.

În ultimele zile a devenit clar că nici această dată nu mai era de actualitate.

„Aveam pregătite foarte multe surprize pentru public, însă, din păcate, creşterea alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 din România, dar şi din Europa, precum şi interdicţia de a organiza evenimente mari în interior, ne-au împins spre a reprograma ediţia din 2020. East European Comic Con care ar fi trebuit să aibă loc în 3-6 decembrie, va veni în 3-6 iunie 2021”, spun organizatorii într-un comunicat.

Dacă situaţia epidemiologică o impune, ediţia din luna iunie va avea loc în interior şi exterior. Cu posibilitatea ca zilele de weekend să fie împărţite în două sesiuni de vizitare cu o pauză de o oră, mai spun organizatorii.

Persoanele care au achiziţionat un bilet pentru East European Comic Con 2020/ 2021, au mai multe opțiuni. Ele au libertatea să îl folosească oricând aleg să participe la Comic Con, fie ca este vorba de 2021 sau despre ediția din 2022.

Est European Comic Con. Și totuși vești bune

Avem însă pentru voi și câteva vești bune. Organizatorii East European Comic Con lucrează la un magazin online cu diverse produse oficiale. Care se va lansa pana, probabil, într-o lună și jumătate.

De asemenea, există intenția organizării unui “spin-of”, ca să folosim un termen din lumea filmului.  O nouă ediţie care se va numi  Transylvania Comic Con, și care ar putea să se desfăşoare la Cluj-Napoca în toamna anului 2021.

Foto: abc7ny.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol