23 ianuarie 2021, 9:04

Korean Rice Food Exhibition: Târg de produse coreene la Mall

În week-end, în București se va desfășura un târg de produse alimentare coreene. Korean Rice Food Exhibition este programat în Carrefour Corbeanca (Ilfov) și ParkLake (București), sâmbătă și duminică, 7- 8 noiembrie.

În cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate produse alimentare coreene autentice românilor interesați să încerce ceva nou și sănătos: Tteok-bokki (Batoane de orez), piure de orez, pulbere tradițională din cereale 100% organice (misu-garu). De asemenea, vom găsi HWAYO– băutură tradițională obținută prin distilarea alcoolului din boabe fermentate de orez coreean și supă cu tăiței de orez.

Pe lângă produsele ce au la bază orezul,vor mai fi disponibile în cele două locații extractul din rădăcină de Ginseng coreean, extractul de usturoi coreean, precum și găluște coreene (mandu).

Mai mult, vizitatorii vor primi mostre gratuite pentru a degusta acasă produsele disponibile.

Dat fiind că acest eveniment oferă produse alimentare unice, o parte din ele nefiind încă introduse pe piața românească, organizatorii speră ca vizitatorii să se bucure de o experiență gastronomică unică. Evident, prin degustarea alimentelor coreene din orez, care sunt sănătoase, gustoase, și ușor de făcut.

Korean Rice Food Exhibition

Korean Rice Food Exhibition se va desfășura pe parcursul a două zile, în incinta Carrefour Corbeanca Ilfov (7 noiembrie), respectiv Carrefour ParkLake București (8 noiembrie), în intervalul orar 9:00-18:00.

Dată fiind situația actuală, organizarea se aliniază standardelor de igienă și respect măsurile de distanțare fizică și prevenție în spațiile publice, stabilite de către autorități.

Evenimentul se desfășoară cu ocazia aniversării a 30 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Coreea și România.

Este organizat prin concursul Ambasadei Republicii Coreea în România, împreună cu Ministerul Agriculturii, Alimentației și Afacerilor Rurale al Republicii Coreea, aT (Korea Agro-Fisheries & Food Trade Corporation),și în parteneriat cu Carrefour România SA, Rolling Sushi (sub SC MIRASIA Food SRL) și KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency).

Foto: Jakub Kapusnak/Unsplash

Unde facem Revelionul? Ce se întâmplă cu românii care se întorc în țară de Crăciun


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.