19 februarie 2020, 3:54

Top 5 filme văzute la cinema. După 27 ani, IT a renăscut!

În săptămâna 4-10 septembrie românii au decis să ia parte la povestea din IT, în care clovnul diabolic sperie un întreg oraș, renăscut după 27 ani. De asemenea, aventura pe care militarii de la forțele navale din filmul Renegații este una pe care cinefilii au ales să o vadă la săptămâna trecută.

În plus, se pare că anumite filme de animație rămân pe placul celor mici, dar și ale părinților, menținând în Top 5 din Box Office-ul românesc pelicula The emoji movie – Emoji filmul: Aventura zâmbăreților 3D, informează Cinemagia.ro.

5. The emoji movie – Emoji filmul: Aventura zâmbăreților 3D

După 5 săptămâni în Box Office, animația se află pe locul 5, în creștere față de săptămâna anterioară. Filmul animat Emoji dezvăluie secretele din interiorul fiecărui smartphone, mai exact aventura prin care trec emoticoanele din orașul Textopolis. Copiii și nu numai se pot bucura de drumul pe care Gene, emoticonul cu multe expresii, îl parcurge pentru a deveni un emoji simplu.

4. American made – Barry Seal: Trafic în stil American

Aflat în scădere față de săptămâna trecută, filmul care îl are protagonist pe Tom Cruise  reușește după 3 săptămâni să rămână în top. Barry Seal (Tom Cruise) este un pilot care se ocupa de traficul de droguri dinspre și către America Latină, guvernată de Pablo Escobar, cel mai mare traficant al tuturor timpurilor. Încurcăturile vieții îl fac pe Seal, fost agent CIA, să ajute la transporturi periculoase către sudul continentului.

3. Renegades –  Renegații

Pentru prima oară în Box Office-ul românesc, filmul prezintă aventurile pline de suspans pe care o echipă de militari ai forțelor navale le au în căutarea unei comori pe fundul unui lac din Bosnia. Misiunea acesta pe care o au, nu este una autorizată, însă protagoniștii sunt deciși să găsească aurul furat de naziști în urmă cu mulți ani.

2. The Hitman’s Bodyguard – Hitman’s Bodyguard: Care pe care

Fostul loc 1 din săptămâna precedentă, filmul Hitman’s Bodyguard: Care pe care este o acțiune presărată cu umor, care îi are ca protagoniști pe Samuel L. Jackson și pe Ryan Reynolds. Michael Bryce (Reynolds) este unul dintre cei mai buni bodyguarzi din lume și este angajat să-l protejeze pe unul dintre asasinii (Jackson), care urma să depună mărturie într-un proces. Cei doi trebuie să își pună diferențele deoparte și să lucreze împreună.

1. IT

Din prima săptămână în box office, horror-ul IT a reușit să încaseze mulți bani din urma celor 32.214 spectatori care au dorit să simtă puțină spaimă. Acesta este un remake al filmului care a apărut acum 27 ani după cartea Orașul Bântuit a lui Stephen King. Se pare că față de varianta anterioară, acestă variantă este mult mai întunecată și înfricoșătoare, iar grupul de copii care luptă contra clovnului vor avea parte de peripeții mult mai intense.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.