CITIRE

Topul alimentelor extrem de scăzute în calorii

Topul alimentelor extrem de scăzute în calorii

Nutriționiștii recomandă consumul unor alimente pentru reducerea greutății și scăderea nivelului de insulină din corp. Cunoscute drept superalimente, acestea au un conținut extrem de scăzut de calorii și conțin numeroase vitamine și nutrienți.

Adoptarea unui plan de alimentație ordonat este una dintre cele mai eficiente metode pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Specialiștii în nutriție ne sfătuiesc să consumăm așa numitele super-alimente ce sunt încărcate cu antioxidanți, vitamine și minerale care sunt esențiale pentru menținerea sănătății mai ales în această perioadă, conform Adevărul.ro.

Iată lista de alimente pe care trebuie să le includeţi în dietă pentru o pierdere optimă în greutate:

Grepfrutul

Sursa www.fitness-nutritie.ro

Grepfrutul este bogat în enzime şi are un conţinut redus de calorii. De asemenea, conţine carbohidraţi sănătoşi, care vă vor menţine senzaţia de saţietate. Grepfrutul este, de asemenea, cunoscut pentru scăderea nivelului de insulină din corp şi reducerea greutăţii.

Chia

Sursa silk.com

Chia este un super-aliment. Atunci când este amestecat cu lichid, formează un gel ce are puterea de a absorbi toxinele din organism. Un consum regulat de seminţe de chia îmbunătăţeşte digestia şi reduce grăsimea din organism.

Castraveţi

Sursa atusaludenlinea.com

Dacă sunteţi în căutarea unui aliment pentru detoxificarea organismului, atunci castravetele este cea mai bună opţiuneu. Castraveţii conţin 95% apă, având un număr incredibil de scăzut în calorii. Toată apa pe care o conțin castraveții elimină toxinele care se gasesc în organism. Un consum regulat de castraveți va ajuta și la dizolvarea pietrelor la rinichi.

Kiwi

Sursa youtube.com

Extrem de bogate în vitamina C, fructele de kiwi ajută la o digestia eficientă şi, prin urmare, la depozitarea unei cantităţi mai mici de grăsime în organism. Fructul de kiwi este bogat în vitamine, flavonoide și minerale, iar antioxidanții pe care îi conține luptă împotriva procesului de oxidare celulară produs de fumul de țigară, poluare sau metabolism încet.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.