4 iulie 2020, 22:24

5 Metode pentru a păcăli pofta de dulciuri. Tu știai aceste trucuri?

Pofta de dulce reprezintă o adevărată problemă pentru un corp suplu și desigur bifează ca fiind principala problemă fără rezolvare a 90% din persoane.

Cum ar fi dacă ai afla că există câteva metode simple prin care poți stopa această pofta? Dacă nu crezi că este posibil, urmărește cu atenție acest articol și încercă să aplici în regimul tău zilnic.

  • 1. Bea cât mai multă apă

Cel mai des, pofta de dulce apare la persoanele deshidratate, iar când ne gândim să ne hidratăm corpul trebuie să fim conștienți de faptul că un suc nu poate face acest lucru, așa că încearcă de eviți orice altă băutură înafară de apa plată.

Sursa: opiniatimisoarei.ro

  • 2. Fă mișcare

Pe lângă îmbunătățirea condiției fizice și a aspectului, sportul are proprietatea de a ajungă nevoia de zahar în corp, așa că și 20 de minute pe zi te vor ajuta să uiți că vrei să mănânci dulciuri, sau să bei sucuri.

Sursa: gearopen.com

  • 3. Nu trebuie să ratezi nicio masă

Dacă vei sări peste mese, îți va scădea glicemia, ceea ce va duce la dorința de a compensa valorile mici, prin alimente bogate în zahăr.

  • 4. Mănâncă fructe

Fiecare simte nevoia de un desert, lucru absolut normal și de necondamnat, diferența o face alegerea alimentului pe care o faci atunci când hotărăști să-ți potolești poftele. Astfel, un fruct este perfect pentru desert, fiind dulce.

Sursa: adevarul.ro

  • 5. Odihnește-te suficient

Oboseala poate provoca multe confuzii, una din ele ținând de nevoia de a mânca alimente dulci, însă, dacă dormi 7-8 ore pe noapte, ai energia necesară pentru a calma orice nevoie.

Sursa: doctorulzilei.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.