Oamenii de știință din Suedia au studiat aproape 70.000 de persoane, de-a lungul a două decenii, cu vârsta de peste 22 de ani și au...
Un studiu realizat de cercetătorii de la Spitalul Brigham and Women din Boston, afiliat la Universității Harvard, Statele Unite, arată impactul pe care îl au...
Consumul ridicat de zahăr în populație este asociat cu creșterea numărului de cazuri de depresie. Mai exact, incidența depresiei a crescut cu 28% cu fiecare...
Băuturile dulci fac rău, pentru că zahărul în exces aduce cu el boli şi obezitate. În România există chiar o taxă pe zahăr, astfel că...
Ani de zile, leacurile miraculoase împotriva cancerului au ținut prima pagină a ziarelor și au captat atenția pe internet. Informațiile privind noile terapii, despre care...
Prezența constantă a zahărului rafinat în dietă provoacă depunerea de grăsimi și, de asemenea, contribuie la procesele inflamatorii, susțin oamenii de știință. Potrivit acestora, puteți...
Există cel puțin 45 de efecte negative ale consumului ridicat de zahăr adăugat, susțin specialiștii. Experții recomandă reducerea consumului de zaharuri adăugate în alimente la...
Există unele alimente care nu expiră niciodată şi îşi păstrează calităţile, dacă sunt depozitate corespunzător. Zahărul – Nu contează dacă este alb, brun, vrac sau...
O măsea stricată poate duce la demență, se arată într-un studiu publicat recent de revista germană Focus. ”O gingie care sângerează deschide calea bacteriilor spre...
Pastilele de supt conţin până la 6 E-uri, iar pe aproape 70% din etichete nu este menţionată cantitatea de zahăr, conform unui studiu realizat de...