24 septembrie 2020, 4:55

5 Reguli „de aur” pentru a-ți menține greutatea ideală pe termen lung

Greutatea ideală imposibil de atins? Nu și dacă procesul transformării este unul corect și de durată!

Aproximativ 90% din femei au această problema a greutății, cele mai multe încercă diferite diete fără un rezultat satisfăcător, iar restul se resemnează.

Noi am găsit câteva trucuri, care nu doar că vă vor ajuta să scădeți în greutate, ci și să vi-o păstrați apoi, pentru ca de fapt, asta este cea mai grea parte de realizat. Dr. Ion Niculăescu, consilier certificat Metabolic Balance, vine cu sfaturi ce garantează rezultate, conform doctorulzilei.ro.

http://bisaapp.com

  • Minimizează porțiile de mâncare

Ca să putem menține o greutate pe termen lung, avem nevoie de o alimentație echilibrată. Ce înseamnă un program nutrițional echilibrat? În primul rând să respectăm mesele principale, iar apoi ca la fiecare din acestea să adăugăm un produs proteic.

  • Înlocuiește sucul de fructe cu fructul propriu-zis:

Sucurile, după cum bine se știe, adesea nu sunt 100% naturale, ceea ce înseamnă că nu oferă aceleași proprietăți ca fructul în stare naturală.

  • Redu caloriile lichide:

Prin consumul de sucuri, alcool sau chiar și lapte, este foarte ușor să acumulați kilograme. Băuturile îndulcite cu zahăr sunt cele mai bune prietene ale creșterii grăsimii corporale și a tensiunii arteriale.

  • Mestecă încet:

Cum majoritatea avem un program încărcat și haotic, alegem să mâncăm mai mereu pe grabă, însă aceasta este una din problemele cele mai grave. O regulă foarte importantă este mâncatul lent, în care creierul are timp să primească informația de saturație.

  • Odihnește-te suficient și fă mișcare

Pe lângă cele enumerate mai sus, care țin doar de modul de alimentație, un alt aspect foarte important marchează odihna. Exercițiile fizice regulate, cum ar fi mersul pe jos până la job, nu numai că ajută la creșterea cantității de energie, ci te ajută și la antrenarea mușchilor, astfel, ajungi să arzi mai multe calorii chiar și în repaus.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.