Un articol “gustat” de piața americană. Veți întâlni în top 5 un brand familiar, dar restul de patru probabil că nu o să vă spună...
Din 15 martie meniurile cantinelor, restaurantelor şi unităţilor fast-food trebuie să conţină toate ingredientele folosite, spune preşedintele ANPC, Horia Constantinescu. „Legat de ordinul cu ce...
Cercetătorii au studiat comportamentul unor şoareci modificaţi genetic, după ce le-au administrat timp de nouă luni o hrană bogată în grăsimi, zaharuri şi colesterol. “Examinând...
Nu e niciun secret. Știm cu toții că mâncarea de tip fast-food este nesănătoasă și îngrașă foarte rapid. Chiar și așa, principalele lanțuri fast-food sunt...
Muzica pe care o ascultăm în timp ce mâncăm ne poate schimba gusturile. Acesta este rezultatul unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea...
Dacă vezi fotografiile nu bănuiești că aceste vestigii datează de aproape 2.000 de ani. Arheologii au găsit la Pompei niște vestigii cu totul și cu...
Oamenii de știință au realizat un nou studiu legat de junk food. Cele două universități australiene Macquarie University și Griffith University au studiat 110 oameni...
Aproximativ 1,2 milioane de români mănancă la fast-food, iar acest lucru duce la o cheltuială medie anuală de 2mld de lei. Dincolo de risipa economică,...
Progresul tehnologic a avut întodeauna ca și consecințe princiaple, pe lângă o mai mare dezvoltare economică, reducerea numărului de persoane angrenate în procesul de producție....