28 mai 2024, 16:47

Tu la cât mănânci iei dejun? Iată ora ideală

Teoria spune să mânânci ca un rege la micul dejun și ca un cerșetor la cină. În regulă, dar la ce oră , asta încă nu a stabilit nimeni.

Nu puteți renunţa la prima masă din zi, dar ar trebui să alegeți momentul potrivit pentru a servi micul dejun, susţine cercetătorul în neurobiologie Julia Jones.

Expertul este un susținător ferm al servirii micului dejun mai târziu şi nu imediat de la prima oră, când ne trezim. Potrivit expertului, aceasta nu ar trebui să se întâmple mai devreme de ora 11:00, scrie Express.

Cercetătorul în neurobiologie Julia Jones a explicat, de asemenea, că organismul are nevoie de odihnă aproximativ 16 ore, iar apoi este indicat să te alimentezi într-un interval de doar opt ore.

Jones sugerează să puneți servi toate mesele într-un interval de opt ore, de la 11:00 până la 19:00, iar apoi să luați o pauză până la următorul mic dejun, de la ora 11:00.

Potrivit expertului, această abordare a consumului de alimente reduce riscurile de a dezvolta diabet, cancer și boli cardiovasculare. În același timp, alimentele trebuie să fie sănătoase, echilibrate, fără exces de zaharuri nocive, carbohidrați şi grăsimi.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol