O dietă sănătoasă bazată pe plante ar putea fi cheia prevenirii apneei obstructive în somn (OSA), au descoperit autorii unui studiu realizat în Australia. Studiul...
Teoria spune să mânânci ca un rege la micul dejun și ca un cerșetor la cină. În regulă, dar la ce oră , asta încă...
Industria alimentară globală se remarcă drept unul dintre cele mai risipitoare lanțuri de aprovizionare create de om din perspectivă ecologică, consumând cantități uriașe de apă,...
De-a lungul timpului, oamenii de știință au descoperit numeroase efecte, demonstrate în cadrul cercetărilor desfășurate la nivel mondial, pe care dietă fiecărei persoane le are...
Asociația CIPRA – Centrul de Informare, Prevenire Risc și Analiză – a lansat un nou raport de cercetare realizat alături de Reveal Marketing Research, cu scopul de a obține...
Două gogoși sau o jumătate de pizza congelată au între 400 și 500 de kilocalorii. Dacă ingerăm această cantitate de fast-food în fiecare zi, capacitățile...
Diversitatea şi compoziţia microbiomului intestinal se asociază cu masa corporală, timpul de tranzit intestinal şi cu energia reziduală din scaun, conform unui studiu publicat în...
Persoanele care consumă alimente cu puțin timp înainte de culcare, când nivelurile de melatonină sunt ridicate, au un risc mai mare de diabet zaharat de...
IndieBio, un accelerator de biologie sintetică din San Francisco, a reușit să producă ciocolată sintetică, în cadrul unui experiment desfășurat de o echipă de șapte...
Grupul alimentar francez Danone suspendă investițiile în Rusia. Una dintre cele două fabrici ale sale s-a închis în Ucraina, în urma invaziei Ucrainei de către...