Aerul rece, spălarea frecventă a mâinilor și dezinfectanții provoacă adesea creparea pielii mâinilor. Mulți oameni au mâinile uscate, mai ales iarna. Există câteva remedii la...
Știai că o sută de grame de avocado au 160 de kcalorii, 2 grame de proteine, 15 grame de grăsimi sănătoase, 9 grame de carbohidrați...
Alimentația sănătoasă stă la baza unei vieți armonioase și lipsite de probleme de sănătate. Majoritatea studiilor în acest domeniu indică faptul că substanțele nutritive, alături...
O dietă bogată în fructe și legume poate ajuta la reducerea volumului de muncă al ficatului, deoarece unele fructe și legume conțin substanțe utile în activitatea ficatului și îmbunătățesc procesele de eliminare a toxinelor. Ficatul este organul principal al organismului în care sunt metabolizate nu numai alimentele, dar, de asemenea, toxinele și...
Un studiu publicat în „Journal of the American Heart Association” a estimat că avocado consumat cu regularitate este asociat cu o reducere cu 16% a...
Nutriţioniştii avertizează că anumite alimente consumate la cină pot avea un impact negativ asupra calităţii şi profunzimii somnului. Și, se știe, lipsa regulată de somn...
Îl folosim în salate, sosuri sau în diverse combinații culinare, devenind popular în consumul de zi cu zi, dar puțini știu că existența fructului avocado...