Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten (ARIG) are deosebita plăcere de a anunța organizarea celei de-a V-a ediții a târgului Happy Gluten Free, ce va...
Majoritatea oamenilor consumă zilnic gluten – în medie între 5 și 20 de grame, potrivit unor statistici – și îl pot tolera fără probleme. În ciuda popularității...
Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten – ARIG a dat startul anul acesta taberelor tematice destinate copiilor din comunitatea de celiaci. Prima astfel de tabără...
Ai, n-ai probleme de sănătate, cumperi diverse produse fără gluten, că așa ai auzit/citit de la diverși, că e ultima modă alimentară. Ai, n-ai probleme...
Diaree, crampe abdominale, balonare sau flatulență sunt câteva dintre simptomele sindromul intestinului iritabil. Cauzele perturbării sistemului digestiv nu au fost clarificate pe deplin nici până...
Ce este glutenul? Glutenul este o proteină lipicioasă care se găsește în cereale ( grâu, orz, secară etc). De obicei, este folosită în panificație ca...