Banca de Resurse Vegetale Genetice Buzău este în curs de a obţine brevetul de invenţie pentru un tip de tomată cherry tricoloră, foarte gustoasă şi...
Înainte de dezastrul nuclear de la 11 martie 2011, Fukushima era unul dintre cei mai mari producători agricoli din Japonia. Astăzi, comunitatea sa de fermieri...
La circa 25 de kilometri de Bucureşti, în judeţul Giurgiu, o tânără, de profesie agronom, a înfiinţat cea mai mare seră hidroponică din România. Complexul...
Dacă ești tentat să depozitezi în frigider orice aliment perisabil, specialiștii recomandă să eviți acest lucru. Cel puţin, în câteva cazuri. Chiar dacă frigiderul este...
Alimentația sănătoasă stă la baza unei vieți armonioase și lipsite de probleme de sănătate. Majoritatea studiilor în acest domeniu indică faptul că substanțele nutritive, alături...
Cercetătorii de la Universitatea Ebraică din Ierusalim au dezvoltat o nouă tulpină de roșii care poate ajuta la combaterea maladiilor degenerative, relatează Anima News. Numită...
România cucerește anul acesta piața bulgărească cu exportul de roșii. Roșiile românești au început anul acesta să fie exportate în proporție de 69% în Republica...
În România se află un loc unde tomatele se găsesc în forme și culori mai rar întâlnite. Roșii sub formă de ardei gras, ardei capia...
După o zi stresantă la serviciu sau după una în care ai făcut eforturi fizice peste măsură, ai nevoie de alimente care te pot pune...
Vali Cucu, un agricultor român din județul Neamț a reușit anul acestă să obțină o plantă care produce atât cartofi cât și vinete. După ce...