Dieta bazată pe plante reduce riscurile cardiovasculare, atâta timp cât alimentele consumate sunt puţin spre deloc procesate, conform unui studiu publicat în The Lancet Regional...
Obezitatea împreună cu lipsa activității fizice constituie o problemă majoră de sănătate publică, mai ales în rândul adolescenților, având implicații serioase asupra riscului de a...
O echipă de cercetare de la Harvard School of Medicine și alte centre medicale din Boston au creat și antrenat un algoritm de învățare automată...
femeile care trăiesc în așa-numite „deșerturi” și „mlaștini” alimentare au risc mai crescut de deces din cauza cancerului de sân apărut post menopauză. Studiul inițial...
Alimentele ultraprocesate cresc semnificativ riscul de hipertensiune arterială, boli de inimă, atacuri de cord și accident vascular cerebral, dezvăluie două cercetări noi prezentate la reuniunea...
Două gogoși sau o jumătate de pizza congelată au între 400 și 500 de kilocalorii. Dacă ingerăm această cantitate de fast-food în fiecare zi, capacitățile...