Prezența constantă a zahărului rafinat în dietă provoacă depunerea de grăsimi și, de asemenea, contribuie la procesele inflamatorii, susțin oamenii de știință. Potrivit acestora, puteți...
Există cel puțin 45 de efecte negative ale consumului ridicat de zahăr adăugat, susțin specialiștii. Experții recomandă reducerea consumului de zaharuri adăugate în alimente la...
Situație paradoxală. Francezii consumă mai puțin vin, deși creșterea prețurilor a făcut ca bugetul destinat acestui produs (pe cap de locuitor) să crească. Consumul de...
Este sănătos să mănânci ouă – unul fiert dimineața, zilnic sau o dată la două zile nu îți face rău. Însă cu venirea Paștelui trebuie...
Cea mai recentă cercetare de piață realizată de Reveal Marketing Research și-a propus să evalueze comportamentele și preferințele de consum ale românilor privind apa îmbuteliată și modul...
Consumul de alcool, chiar şi în cantităţi reduse, la persoanele care au o variantă genetică asociată cu afecţiuni caracterizate prin disfuncţie endotelială, creşte suplimentar riscul...
Dacă multe industrii s-au contractat din cauza pandemiei, nu același lucru se poate spune și despre fabricanții de băuturi. Producătorii de bere, de exemplu, au...
O întreagă tevatură, cu situații dintre cele mai diverse și mai complicate, s-a creat zilele acestea, din cauza unei măsuri pentru plafonarea tarifelor la energie....
Economic vorbind, China începe să trăiască periculos. Nesincronizarea țării la pandemia de COVID-19 (până la un punct ideea izolării a fost una bună, acum consecințele...
Un studiu publicat în „Journal of the American Heart Association” a estimat că avocado consumat cu regularitate este asociat cu o reducere cu 16% a...