În sfârșit, o analiză de mare interes, căci discuțiile pe această temă sunt vechi și par interminabile. Să mergem, deci, direct la sursa științifică și...
Colesterolul este o substanță precum ceara, produsă de ficat. Acesta se găsește în mod natural în corpul nostru și pe lângă colesterolul pe care organismul...
Știai că o sută de grame de avocado au 160 de kcalorii, 2 grame de proteine, 15 grame de grăsimi sănătoase, 9 grame de carbohidrați...
Medicamentul folosește o tehnică cunoscută sub numele de „amortizarea genei”, o metodă terapeutică nouă....
Potrivit unui nou studiu, nivelul mare al unui anumit tip de colesterol, la vârstă mijlocie, este legat de un risc ridicat de a dezvolta demenţă...
De cele mai multe ori, alimentele simple sunt și cele mai bune. Dacă ne concentrăm atenția asupra nucilor, acestea sunt, de departe, o alternativă sănătoasă...
Un nou studiu care a investigat legătura dintre metodele de preparare a cafelei și riscul de infarct miocardic și deces a ajuns la concluzia că...
După lungi studii și ani de cercetări, mitul potrivit căruia gălbenușul de ou crește nivelul colesterolului rău, a fost distrus, constatându-se că consumul de ouă...