În cadrul unui studiu, o echipă internaţională formată din specialişti în sănătate publică, cercetători în domeniul dependenţei, specialişti în sănătate cardiovasculară şi metabolică şi nutriţionişt...
Majoritatea oamenilor consumă zilnic gluten – în medie între 5 și 20 de grame, potrivit unor statistici – și îl pot tolera fără probleme. În ciuda popularității...
Un nou studiu realizat de către o echipă internațională de oameni de știință condus de Universitatea Bergen din Norvegia a descoperit un aspect extrem de...
Recomandările nutriţionistului pentru o alimentație sănătoasă pentru persoanele trecute de 50 de ani
Nutriționistul recomandă un regim alimentar echilibrat pentru persoanele trecute de vârsta de 50 de ani. Regimul alimentar ar trebui să conțină alimente bogate în proteine...
Dieta cu sucuri naturale este considerată o modalitate de a curăța organismul și de a pierde câteva kilograme în plus. Utilizarea acesteia este recomandată pentru...
Aproape 500 de gene care influenţează preferințele alimentare au fost identificate în cadrul unuia dintre cele mai mari studii care investighează conexiunile dintre genetică şi...
De-a lungul timpului, oamenii de știință au descoperit numeroase efecte, demonstrate în cadrul cercetărilor desfășurate la nivel mondial, pe care dietă fiecărei persoane le are...
Nu e așa că v-am captat atenția cu această întrebare? Înțelegerea felului în care nutrienții afectează microbiomul intestinal și mitocondriile ar putea să ne ajute...
Ți-e foame. Te-ai abținut toată ziua, poate că ții cură, încerci să ai ultima masă cât mai devreme, dar acum știi că dacă te duci...
Ați observat și voi că o friptură bună te binedispune, nu? Ei bine un studiu făcut în Elveția vine să ne confirme că nu vorbim...