Academia Regală Suedeză de Ştiinţe a acordat Premiul Nobel pentru Chimie pe 2024 lui David Baker „pentru designul computaţional al proteinelor” şi lui Demis Hassabis...
În timpul postului, creștinii renunță la consumul de carne, pește, produse lactate, dar și ouă. Produsele de origine animală sunt interzise în această perioada, de...
Proteinele complete de înaltă valoare biologică sunt cele care conțin toți aminoacizii esențiali în proporțiile necesare organismului. Proteinele de origine animală, cum ar fi cele...
Ați observat și voi că o friptură bună te binedispune, nu? Ei bine un studiu făcut în Elveția vine să ne confirme că nu vorbim...
Unii spun că dieta vegetariană este un stil de viață menită să readucă omul înapoi în armonie cu tot ce îl înconjoară: mediu, viețuitoare, societate....
Excesul de greutate corporală duce la o afecţiune numită obezitate, o problemă de sănătate de care suferă tot mai mulţi oameni. Ea este cauzată de...
Pentru a obţine rezultate bune când vrei să scapi de kilogramele acumulate în sezonul rece, alege o dietă cu o durată mai mare care se...
Cunoscută şi sub numele de „mama tuturor boabelor”, quinoa a fost timp de secole hrana de bază a Incaşilor. Astăzi, quinoa este consumată în întreaga...
Cea mai importantă masă a zilei, micul dejun, nu trebuie neglijat dacă vrem să avem un tonus bun și să ne încărcăm cu energie încă...
După lungi studii și ani de cercetări, mitul potrivit căruia gălbenușul de ou crește nivelul colesterolului rău, a fost distrus, constatându-se că consumul de ouă...